Nieuw bij Bibelotte: Collectie Little

Kinderkamermerk Bibelotte brengt een nieuwe, frisse collectie uit met de naam ‘Little’. Met deze lijn, die ook tot een nieuwe huisstijl leidde, drukt Bibelotte meer dan ooit haar eigen stempel op het assortiment.

Met de collectie Little komt Bibelotte ook meteen met een aantal nieuwe producten, zoals posters, canvasschilderijtjes, wallpowers, opbergzakken en commodemandjes. Deze laatste twee zijn reversible, net als de dekbedden in de serie. Bijzonder is de digitale print op de kussens en schilderijtjes van Little. Ook andere, exclusief voor Bibelotte bedrukte stoffen maken de lijn heel bijzonder. Inspiratie voor de volle, frisse kleuren deden de ontwerpers op in Denemarken. Als tegenhanger maken zachte, neutrale kleuren zoals zandkleur de mogelijkheid tot combineren eindeloos. Little, een collectie kinderkameraankleding van hoogwaardige kwaliteit.

Het label Bibelotte staat voor de complete inrichting van de kinderkamer en is op kleine schaal te vinden bij dealers in heel Nederland. Dit is een bewuste keuze want op deze manier blijft de exclusiviteit van het merk bewaard. Bibelotte voert verschillende lijnen met elk een eigen kleurgebruik en thema hoewel ze onderling zeer goed te combineren zijn, combineer Little bijvoorbeeld eens met Blossom. Alle denkbare benodigdheden voor een stijlvolle kinderkamer zijn verkrijgbaar, waaronder: beddengoed, sierkussens, lampenkappen, boxkleden, aankleedkussens, posters en schilderijtjes. De complete collectie Little is ook te vinden in de nieuwe webwinkel van Bibelotte: www.bibelottestore.nl Voorraadoverschotten en samples van oude collecties zijn bovendien met smakelijke kortingen verkrijgbaar bij Bibelottes Outlet, ook te vinden in deze nieuwe conceptstore.

Bekijk Little op: www.bibelotte.nl

Lees ook:Nieuw: Bibelotte Outlet Store
Lees ook:Geef baby- en kinderkamer Scandinavische look
Lees ook:KEK Amsterdam lanceert collectie met afbeeldingen van Fiep Westendorp
Lees ook:Tumble ‘N Dry heeft nu ook een collectie voor de allerkleinsten: Zero
Lees ook:Zelfgemaakte poster aan de muur met Zelfkaartjes.nl

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw bij Bibelotte: Collectie Little

  1. banking offshore

    Soms ontstaan nieuwe producten ineens. Zo struikel ik hier thuis regelmatig over rondslingerende barbies, blokken, duplo en wat al niet meer. Grote boxen om speelgoed in op te bergen zijn erg handig maar nemen tegelijk ook veel ruimte in beslag in de kasten. Bovendien staat het niet echt ‘stylish’ zo’n plastic bak naast de bank.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>