Ouderwetse klasse in nieuwe Fatboy collectie

De behoefte naar traditioneel, verantwoord en duurzaam neemt toe. Geen vluchtige hype, maar een ware trend op het gebied van interieur anno nu. Haken, breien en borduren zijn typische voorbeelden van eeuwenoude ambacht, deze trends zijn vertaald in de nieuwe Fatboy collectie.

Het vertrouwde beeld van moeders en grootmoeders die aan het haken, breien en borduren zijn, geeft een warm gevoel. En dat gevoel willen we graag terugzien in huis. Harde materialen maken plaats voor zachte materialen, de drang naar warmte en zachtheid is door de crisis sterk vergroot. Deze behoefte wordt vervuld met de zachtheid en unieke designs van de nieuwe collectie van Fatboy.

Een scala aan prachtige kleuren en verschillende prints. De originele zitzak in een bijzondere uitvoering. En waar een zomerlang loungen centraal heeft gestaan, houdt dit begrip niet op in de winter. Dezelfde prints en kleuren omhullen een nieuwe vorm, het cuscino loungekussen.

Fatboy blijft verrassen met een uitbreiding van het assortiment, passend bij de interieurtrends van deze winter. Past een loungekussen of zitzak niet in je huis? Kleur je huis met een vrolijk bloemenmotief, ga voor de print van antiek borduurwerk of Perzisch tapijt door te kiezen voor een vloerkleed van Fatboy. Dit non-flying carpet past in ieder huis en is eenvoudig te koppelen via iconische rode knopen, eindeloos spelen met kleuren en formaten.

Nieuwe inspiratie, kleuren, vormen en prints in samenwerking met de vertrouwde functionaliteit die fatboy biedt.

Lees ook:De nieuwste van Fatboy: M├Ętahlowski
Lees ook:Roberto Botticelli zet progressieve man centraal
Lees ook:Fatboy lanceert Non Flying Carpet
Lees ook:Baboesjka een kleurrijke musthave van Fatboy
Lees ook:Gemakkelijk ontspannen met zitzakken van Ikwilzitzakken.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>