KEK Amsterdam heeft nu ook behang

KEK Amsterdam heeft haar collectie onlangs uitgebreid. Naast de bekende muurstickers en kartonnen kattenpandjes hebben ze nu ook behang. Met bijzondere prints en patronen tover je een kamer in no time om in een knusse meidenkamer, stoere jongenskamer of creëer je je eigen snoepparadijs.

KEK Amsterdam heeft haar collectie uitgebreid met vliesbehang. Het zijn verrassende en verfrissende ontwerpen met grafische prints en patronen. Het unieke snoepbehang waarmee je een muur vol chocolade, spekjes, ijsjes of dropjes creëert, is daar een goed voorbeeld van. Speciaal voor jongensis er behang met robots, scheurijzers of een enorme verzameling kleurrijke dobbers.Het vliesbehang is van zeer goede kwaliteit en is wezenlijk sterker dan normaal (papier)behang. Een groot voordeel is dat het met water afneembaar is. Wel zo fijn voor de kinderkamer! Het vliesbehang is heel makkelijk aan te brengen en later ook weer te verwijderen, en is bovendien milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Een andere manier om een kamer een frisse uitstraling te geven is door gebruik te maken van muurstickers. KEK Amsterdam heeft muurstickers in verschillende soorten en maten die zeer geschikt zijn om bijvoorbeeld de kinderkamer mee te stylen. Naast bomen, dieren en schoolbordstickers heeft KEK Amsterdam nu ook Glow-in-the-Dark stickers. Muurstickers die een zacht lichtje afgeven in het donker, waardoor kinderen ‘s avonds lekker in slaap kunnen vallen. De stickers zijn verkrijgbaar in de vorm van nachtlampjes, dieren, wolkjes, robots en huisjes. De muurstickers van KEK Amsterdam worden gemaakt van een mooie, zeer kwalitatieve matte muurfolie en zijn bestand tegen water.

Over KEK Amsterdam
KEK Amsterdam is een familiebedrijf dat in 2010 door Evert, Bas en Barbara Kok is opgericht. Het bedrijf ontwerpt spullen voor je huis vanuit hun eigen studio in hartje Amsterdam. De producten van KEK Amsterdam zijn nét even anders, verfrissend en eigenzinnig. Inmiddels is KEK Amsterdam een snelgroeiende onderneming en worden de producten verkocht bij meer dan 200 verkooppunten in binnen- en buitenland.

Lees ook:KEK Amsterdam lanceert collectie met afbeeldingen van Fiep Westendorp
Lees ook:Happy horse muurstickers
Lees ook:Fotobehang van KEK Amsterdam met historische meesterwerken
Lees ook:Review: Muursticker voor babykamer van Muurstickersstore.nl
Lees ook:Lief Leuk & Eigen lanceert muurstickers van geboortekaartjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>