KeepCup heeft nu ook een variant in glas

KeepCup, de makers van ‘s werelds eerste barista standaard herbruikbare koffiebeker, komt nu met een variant in glas. Het is de perfecte to-go-cup voor liefhebbers die onderweg willen genieten van een ambachtelijke kop koffie of heerlijke, warme thee. Het ontwerp van de nieuwste KeepCup, namelijk de KeepCup Brew Glass Coffee Cup en KeepCup Brew Glass Coffee Cup Limited Edition Cork is bedoeld voor degene die dezelfde kwaliteit koffie als in een café of restaurant overal met zich mee naartoe wil nemen. Daarnaast is de deksel van de glazen KeepCup verbeterd qua afdichting en drinkgenot.

Abigail Forsyth, medeoprichter en CEO van KeepCup: “Het is een lang proces, maar we zijn heel blij met het resultaat. Het voldoet aan alle kerndoelen van het merk KeepCup – goed geproportioneerd design, een genot om te gebruiken, gemakkelijk te reinigen en te dragen. Het product spreekt voor zichzelf en laat die van ons nou gewoon ‘pretty awesome’ zijn. Met KeepCup Brew hopen we een breder publiek aan te spreken en de passie van de fans van het eerste uur te committeren aan de kern van onze missie – het verminderen van afval door wegwerpbekers.”

Bijzonder is de Limited Edition Cork. De band van deze in gelimiteerde oplage gemaakte KeepCup is gemaakt van antiek kurk van eikenbomen uit Portugal. Kurk is licht, antibacterieel, biologisch afbreekbaar en isoleert je hand van warmte. De kurken ring ligt prettig in de hand en na verloop van tijd verkleurt het kurk en vertelt daarmee het verhaal van jouw koffiegebruik.

Kenmerken en voordelen
• Volledig gehard natronkalkglas.
• Bestand tegen thermische en mechanische schokken. Het glas is niet
onbreekbaar, maar probeer het gerust – het zal je verbazen hoe lang
het duurt voordat je glas stuk is.
• De harde, gladde deksel en de vergrote drinkopening zorgen ervoor
dat de KeepCup Brew makkelijk in gebruik is en de smaak van de
drank niet verloren gaat.
• Makkelijk te openen en te sluiten.
• Verbeterde spatwaterdichte afdichting.
• Het glas is net als het origineel geheel recyclebaar. Maar blijf alert op gebruik en hergebruik!

KeepCup is ooit begonnen uit liefde voor het milieu. Door alle coffee-to-go’s in kartonnen wegwerpbekers ontstaat er enorm veel afval. Over de hele wereld worden elke minuut meer dan één miljoen kartonnen bekers weggegooid. Daarnaast waren bestaande herbruikbare bekers te groot voor onder de espressomachine en dus niet heel handzaam voor in de horeca. Wat restte was een eigen ontwerp maken, met als gevolg dat KeepCup de eerste herbruikbare beker is in barista standaard. De ‘look and feel’ van KeepCup spreekt veel consumenten wereldwijd aan en daardoor blijven zij hun KeepCup met plezier gebruiken, daarnaast zijn ze zich door het merk beter bewust van hun ecologische voetafdruk en hoe ze die kunnen verkleinen. Zo lokaal mogelijk produceren was met deze gedachte dan ook een must.

KeepCup Brew Glass Coffee Cup is verkrijgbaar vanaf € 21,- (230ml) bij diverse retailers, verschillende espressobars, cadeau- en designwinkels. Voor meer informatie: keepcup.com.

Lees ook:KeepCup: hippe herbruikbare beker
Lees ook:Meubels met kurk in SINNERLIG collectie van IKEA
Lees ook:CORQUE lanceert sieraden van kurk
Lees ook:Kurk: nieuwste materiaal voor mode accessoires
Lees ook:Jack’s Mannequin is een plaatje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>