Gadgets voor echte globetrotters

Helaas komt aan alle goede dingen een eind, dus ook aan de vakantie. Voor je het weet, ben je weer thuis in ons kleine kikkerlandje. Maar niet getreurd; de wereld heeft zó veel mooie plekken om te ontdekken. Maak meteen nieuwe plannen en droom weg bij de volgende bestemming. Deze gadgets van Fonq helpen je een handje!

Prik bij thuiskomst letterlijk meteen een nieuwe vakantiebestemming op deze kurken wereldbol! Laat daarnaast de rest van de wereld zien waar jij bent geweest door deze landen met punaises te taggen. Zo zie je in één oogopslag waar kansen liggen om op ontdekkingstocht te gaan. Heb je al veel grote landen van jouw lijstje mogen afstrepen? Op deze kartonnen wereldbol kras je nauwkeurig de gebieden open die voor jou bekend terrein zijn. Hoe meer je van de wereld gezien hebt, hoe kleurrijker jouw wereldbol wordt! Een goede reden om het volgende tripje te boeken.

Aan iedere vakantie heb je wel een speciale herinnering. Of het nou gaat om een foto, een vliegticket of een andere herinnering; prik het vast bij het desbetreffende land op dit ultieme prikbord voor wereldreizigers! Zo heb je al jouw speciale vakantieherinneringen bij elkaar en zie je welke plekken op de wereld nog met smart op jouw komst wachten. Een uniekere wereldkaart bestaat niet!

Lees ook:Voor een prikkie een beetje op vakantie
Lees ook:Win een Kipling Rescue Bag!
Lees ook:HEMA organize oplossing voor sloddervos (+ win!)
Lees ook:HEMA bestormt vestigingen
Lees ook:Win Sea Park Tycoon voor de DS!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gadgets voor echte globetrotters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>