Gratis spoedcursus kinderkamers decoreren

Wil jij de kamer van je kind(eren) van een nieuwe look voorzien? Wil je zonder veel moeite te doen zelf de muren versieren met fotobehang of stickers? Dan moet je in januari bij Hornbach zijn, hier krijg je in januari een gratis spoedcursus kinderkamers decoreren. Deskundigen laten dan zien hoe vaders en moeders de kinderkamerdromen van hun kinderen kunnen verwezenlijken.

Deze nieuwe projectshow van Hornbach vindt plaats tot en met 31 januari (met uitzondering van Geleen, Zaandam en Tilburg). Wie open staat voor nuttige tips over behangen, verven en stickers voor vrolijk gekleurde kinderkamers, kan voor demonstraties terecht op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur. De experts van de bouwmarkt geven het eerste half uur een demonstratie, waarna geïnteresseerden zelf aan de slag kunnen.

Lees ook:Hornbach krijgt klussers op de knieën
Lees ook:Gratis stylingadvies bij Hornbach
Lees ook:Zelf de badkamer renoveren?
Lees ook:Binnenwand: van muurbloempje tot eyecatcher
Lees ook:Met vrienden voetbal kijken in je eigen WK-café

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>