Britse Meubelgigant DFS wil uitbreiden in Nederland

Follow my blog with Bloglovin

In november 2014 opende de Britse meubelgigant DFS voor het eerst een winkel op Nederlandse bodem. In het Noord-Hollandse Cruquius werd de eerste winkel geopend. Het bedrijf is tevreden over de eerste maanden in Nederland en heeft daarom nu plannen om nog eens twee winkels in Nederland te openen. Dat blijkt uit de halfjaarcijfers die het bedrijf deze week bekend maakte.
DFS is voor veel Nederlanders nog een onbekende keten. In het Verenigd Koninkrijk is het echter een grote jongen. Meer dan honderd winkels zorgen voor een omzet waarbij alleen Ikea op hen voorop loopt.

Waar de twee nieuwe winkels in Nederland komen is nog niet bekend.

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:FCUK opent winkel in Nederland
Lees ook:Primark nu ook in Belgiƫ
Lees ook:Boots keert terug naar Nederland
Lees ook:Rituals opent City Spa
Lees ook:New Look naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>