GILTIG, GLÖDANDE, ANVÄNDBAR, IKEA ART EVENT 2016 en VIKTIGT; limited collecties van IKEA

Het zijn een paar tongbrekers, en zeker wanneer je ze alle vijf snel na elkaar uit wilt spreken, de vijf nieuwe limited collecties die IKEA in samenwerking met internationale topontwerpers presenteerde in X BANK afgelopen week. De collecties zijn creatief, vernieuwend en gewaagd: meubels en woonaccessoires worden gecombineerd met mode, fotografie, kunst, glas en keramiek en dat is op z’n minst verrassend te noemen!
Vorig jaar kondigde de Zweedse meubelgigant al aan meer samen te gaan werken met topdesigners voor tijdelijke collecties. Modeontwerpers Katie Eary en Walter Van Beirendonck werkten samen met IKEA voor de GILTIG en GLÖDANDE collecties. Glasontwerper Ingegerd Råman is verantwoordelijk voor de  VIKTIGT collectie en kunstfotograaf Tanya Long werkte samen met IkKEA voor de IKEA ART EVENT 2016 collectie. IKEA maakt tevens een duurzaam statement met de ANVÄNDBAR collectie. De nieuwe designcollecties zijn vanaf april in gelimiteerde oplage verkrijgbaar. Met uitzondering van de VIKTIGT limited collectie die mei 2016 in de winkels ligt en de GLÖDANDE limited collectie die vanaf juni 2016 verkrijgbaar is.
De persfoto’s van de nieuwe collecties liegen er niet om: IKEA is vernieuwend bezig! Een kleine greep uit de uitgebreide productpresentatie:
ANVANDBAR GLODANDE IKEA ART EVENT
VIKTIGT GILTIG

Lees ook:IKEA BRÅKIG: natuurlijke materialen, pastelkleuren en grafische prints
Lees ook:Chinese cultuur ontmoet Scandinavisch design bij IKEA
Lees ook:IKEA lanceert limited edition NÄTVIDE collectie
Lees ook:IKEA lanceert een limited edition explosie van kleur
Lees ook:Geniet van donkere herfstavonden met nieuwe items IKEA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>