IKEA gaat fietsen met aanhanger verkopen

Fietsenhandelaren zullen er niet al te blij mee zijn, maar de trouwe IKEA-consument knijpt nu al in z’n handjes: IKEA gaat vanaf aankomende zomer fietsen verkopen. De SLADDA fiets heeft een lichtgewicht aluminium frame en is onderhoudsvriendelijk. Bij de fiets zijn veel accessoires verkrijgbaar. SLADDA heeft de prestigieuze Red Dot: Best of the Best designprijs gewonnen. De fiets kost 499 euro voor IKEA FAMILY leden en 699 euro voor niet-leden.

De SLADDA is een unisex fiets voor iedereen vanaf 12 jaar en ouder. Dankzij het kliksysteem kan je eenvoudig accessoires zoals een fietstas, bagagedrager, aanhanger of fietsmand aan SLADDA bevestigen. SLADDA is verkrijgbaar in een 26 inch of een 28 inch uitvoering. Het stuur is in hoogte verstelbaar.

Lees ook:IKEA gaat mobieltjes verkopen
Lees ook:Iedereen kan nu bij ECI bestellen
Lees ook:Fietsen met K3 – Trap je mee met Karen, Kristel en Josje?
Lees ook:Ikea verlaagt prijzen keukens
Lees ook:Flash sale app in september beschikbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>