Gun je rug rust met een zitzak van Ikwilzitzakken.nl

Veel van jullie zullen het wel herkennen; op kantoor zit je de hele dag achter je computer op een bureaustoel die eigenlijk niet lekker zit. Lage rugpijn is het gevolg. Zo nu en dan een ommetje onder werktijd, al is het maar naar de printer op de gang, is niet genoeg om van je rugpijn af te komen. Als je thuiskomt wil je natuurlijk niets liever dan neerploffen op de bank en dat doe je dan ook. Je rugpijn wordt er echter niet minder van, het verergert juist alleen maar. Zelf had ik daar ook lange tijd last van. Toen ik de mogelijkheid kreeg van Ikwilzitzakken.nl om een zitzak uit te zoeken keek ik dan ook direct naar de ergonomische zitzakken die deze webshop aanbiedt. Mijn keuze viel op de Elly van het merk Terapy.

Ergonomische zitzak

Wat is er nou zo ergonomisch aan de Elly? Door de speciale vulling van de zitzak vormt de zitzak zich naar je lichaam. Dat klinkt wat alsof je als een zoutzak erbij kunt gaan zitten. Zou je denken he? Niets is minder waar. Juist doordat de druk op je wervelkolom wordt verlicht krijg je een fijnere zithouding. Een ontspannen houding of juist een actieve zithouding, het kan allebei.

Fijne houding bij borstvoeding

Wat ik niet had verwacht van de Elly Terapy, maar wat een absoluut pluspunt bleek te zijn, was dat borstvoeding geven een stuk comfortabeler gaat wanneer ik in de zitzak zit in plaats van op de bank. Wanneer je op de bank of in een stoel zit is het nog wel eens lastig om je armen goed te ondersteunen. Wel een kussen onder je armen, niet een kussen onder je armen, op de bank zit je vaak net niet lekker. In de zitzak blijk je de perfecte ondersteuning te krijgen voor je armen, en dat is fijn voor armen die een steeds zwaarder wordende baby moeten ondersteunen. Als ik dat eerder had geweten dan had ik de zitzak veel eerder willen hebben!

Pronkstuk in je interieur

Nu hebben we het natuurlijk over het comfort van de zitzak. Ik denk dat iedereen zich daar wel iets bij voor kan stellen. Het uiterlijk van de zitzak heeft echter nog wat imago-problemen. De zitzak wordt vaak gezien als een sta-in-de-weg of onhandig interieurstuk. Wat mij betreft compleet onterecht. Als je een zitzak uitzoekt die qua kleur past bij de rest van interieur zal je al snel merken dat de zitzak gewoon een onderdeel wordt van je interieur. Ik heb ervoor gekozen om een zitzak uit te zoeken in een effen kleur, zodat de zitzak echt opgaat in het interieur. Je kunt ook kiezen voor een bijzonder design. Dan gaat de zitzak niet op in je interieur, maar wordt het juist een pronkstuk!

Uitwasbaar op 30 graden

Nog even praktisch: de Elly van Terapy is 50 centimeter hoog, 100 centimeter lang en 80 centimer breed. De buitenste hoes is afritsbaar en te wassen op 30 graden. Je kunt de zitzak zowel binnen als buiten gebruiken.

Lees ook:Gemakkelijk ontspannen met zitzakken van Ikwilzitzakken.nl
Lees ook:Sperma doet ex-lover vergeten
Lees ook:Voor een smaakvolle EK wedstrijd
Lees ook:Let op: niet geschikt voor muurbloempjes
Lees ook:Ouderwetse klasse in nieuwe Fatboy collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>