Fotobehang van KEK Amsterdam met historische meesterwerken

Smetteloos witte muren zijn allang niet meer van deze tijd. Kleur willen we op de wand! Voor wie echt wat bijzonders wil heeft KEK Amsterdam nu drie hele mooie nieuwe collecties fotobehang. Met dit fotobehang brengt KEK Amsterdam een ode aan de meesters uit de Gouden Eeuw.

Fotobehang van zeventiende eeuwse schilderijen

Met de nieuwe collecties Royal Blue FlowersGolden Age Flowers en Golden Age Clouds komt KEK Amsterdam tegemoet aan de grote vraag naar eigenzinnig fotobehang voor volwassenen. De drie collecties zijn gebaseerd op oude olieverfschilderijen uit de zeventiende eeuw. Het behang van KEK Amsterdam wordt milieuvriendelijk geproduceerd, is gemaakt van premium quality vliesbehang en kan zeer eenvoudig worden aangebracht. Naast de vaste breedtematen van 4, 6 of 8 behangbanen, kan vanaf nu ook op maat worden besteld.

Benieuwd naar meer van KEK Amsterdam? Kijk dan op de website: www.kekamsterdam.nl

Lees ook:KEK Amsterdam heeft nu ook behang
Lees ook:Bloemen zo plat als een dubbeltje
Lees ook:Let op: niet geschikt voor muurbloempjes
Lees ook:Seksverslaving na Wii Fit-avontuur
Lees ook:Nieuwe collectie Speedo swimwear

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>