Trends op het gebied van loungesets 2016

De zomer laat lang op zich wachten dit jaar, maar dat betekent niet dat we niet alvast kunnen dromen over hoe we met de beentjes omhoog urenlang boeken gaan lezen of op warme avonden met vrienden borrelen in de tuin deze zomer. Onze tuin heeft nog flink wat aandacht nodig voordat we echt kunnen relaxen in deze tuin. Zodra het tuinieren er op zit lijkt het me fijn om een mooie loungeset in de tuin neer te zetten. Tuinmeubelen.nl zette de trends op het gebied van loungesets van deze zomer op een rijtje.

Comfortabel

Loungesets moeten natuurlijk comfortabel zijn. Diepere en lagere stoelen met dikkere kussens waar je lekker in kunt hangen of liggen zijn een must voor je tuin. De hoekset is het logische vervolg op de standaard loungeset. Een setting waar je met z’n tweeën kunt hangen, maar ook meerdere mensen op kunt laten plaats nemen.

Innovaties en trends

Voor de zomer van 2016 ziet Tuinmeubelen.nl dat de hoeksets steeds vaker worden uitgevoerd met de keuze uit verschillende modules zoals een ‘BIG’ corner, een grote hoek die een extra zitplaats biedt. Datzelfde effectieve gebruik is ook terug te zien in de wijze van opstelling, waarbij losse elementen separaat kunnen worden bijgekocht. Een duidelijke trend is de loungeset met een halfhoge loungetafel, zodat je de set ook als eet- of werktafel kunt gebruiken. Daarnaast zijn de loungeopstellingen met extra hoge rugleuningen, lounge-eilanden en loungebanken met een zonnedak populair. Liever hangen? Dat kan in de hangende eivormige tuinmeubelen en de zweefbedden.

Kleur

De kleurtrend in 2016 is licht greywash of gebroken wit in de aluminium loungesets. Veel loungesets worden uitgevoerd in weerbestendige stoffen en met een waterdoorlatende vulling of waterafstotend materiaal. Bij Tuinmeubelen heb je keuze uit loungesets van meer dan veertig merken.

Kijk voor meer informatie op www.tuinmeubelen.nl.

Lees ook:ADV: Lekker in de tuin
Lees ook:De mooiste tuinspullen voor je staycation
Lees ook:Nieuwe trend in tuinieren: verticaal!
Lees ook:Nederland snakt naar zomer: we zoeken cabrio’s, fietsen en tuinspullen
Lees ook:IKEA brengt een heleboel producten uit in nieuwe kleuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>