De mooiste tuinspullen voor je staycation

Als je thuis blijft de komende zomer hoeft dat nog niet te betekenen dat je geen vakantiegevoel hoeft te krijgen. Met de mooiste tuinspullen creëer je dat vakantiegevoel gewoon in je eigen tuin of op je eigen balkon. Bij Tuinmeubelen.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een relaxte zomervakantie.

Chillen in je hangmat
Je krijgt natuurlijk het beste een vakantiegevoel als je lekker kunt ontspannen. Wat dacht je ervan om hangmatten in je tuin op te hangen? Het is misschien even de juiste balans zoeken om er in te komen, maar als je eenmaal ligt ben je zo vertrokken!


Keep it cool
Helemaal hip en trendy zijn de multifunctionele Coolers. Deze koelboxen kun je gebruiken in de tuin, maar zijn ook handig om mee te nemen naar de camping of een dagje strand. Er zijn diverse soorten zoals een vierkante Cooler of ronde ‘Cool Stool’, die je ook als tafeltje of krukje kunt gebruiken. Of de luxe ‘Cool Bars’ waarbij je de deksel omhoog kunt zetten en zo een cocktailbarretje hebt. Proost!

Is er iemand thuis?
Dat hele ontspannen is aan kinderen natuurlijk niet besteed. Die blijven actief, ook na een lang schooljaar. Als je thuis blijft deze vakantie, blijkt de tuin een perfecte speelplek te zijn voor kids. De kindercollectie zorgt ervoor dat kinderen heerlijk kunnen spelen en ravotten deze zomer. Lekker kliederen met een zand- en watertafel bijvoorbeeld, of je eigen huishouden runnen in een van de leuke speelhuisjes.  Er zijn zelfs voor kinderen speciale tuinsets beschikbaar met een bijpassende parasol. Ook kleintjes kunnen zo genieten van een barbecue, maar dan wel aan een eigen tafel!

 

Lees ook:Trends op het gebied van loungesets 2016
Lees ook:Een zwembad in je tuin? Een luxe voor iedereen!
Lees ook:ADV: Lekker in de tuin
Lees ook:‘Tuinieren is kinderspel’ – handboek voor kinderen met groene vingers
Lees ook:Zet je schoentje en maak andere kinderen blij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>