De zwoele nieuwe geur; Roses de Chloé

De nieuwe geur van Chloé is uit! Het is alweer de vijfde geur van het merk. De geuren zijn allemaal verbonden aan de roos, de nieuwe parfum heet dan ook Roses de Chloé.

De parfum zit in een vierkant doosje en heeft een simpele maar fijne verpakking. Het roze van de rozen komt erin terug en verder is het wit van kleur. Het parfumflesje daarentegen is helemaal niet simpel. De parfum komt in een doorzichtig flesje, met aan de bovenkant een zilveren omtrek, daar staat de naam van het merk op; Chloé. De hals van de fles wordt versierd met een klein roze strikje. Erg vrouwelijk en erg roosachtig, leuk! De verpakking is een groot pluspunt. De flacon heeft een handige dop, waardoor je de parfum goed kunt opspuiten.

Alle parfums van Chloé zijn geïnspireerd door de geur van rozen, zo ook Roses de Chloé. Zodra ik de parfum opspuit ruik ik de frisse geur van bloemen en daarna ruik je meteen de rozige zoete geur van de Damascus roos. Erg fris en zeker niet overheersend. De geur blijft zeker een paar uur hangen en ik heb dan ook niet veel nodig om lekker te ruiken. Spuit ook zeker niet teveel op, want anders gaat het echt overheersen. Twee spuitjes van de parfum is meer dan genoeg om zeker een paar uur fris te ruiken.

Roses de Chloé is een frisse, zoete maar wel zwoele geur. Het is dan ook echt een aanrader voor als je een avondje op stap bent, maar ook als je gewoon een middagje gaat shoppen. Een klassieke en elegante geur voor iedere vrouw die lekker wil ruiken.

Tekst: Chantal Bolleman

Lees ook:Hello Summer, Lancaster Summer Splash
Lees ook:Katy Perry-parfum Purr vanaf mei bij Douglas verkrijgbaar
Lees ook:Shoppenblog test Annayake parfum Love Her & Love Him
Lees ook:Shoppenblog test nieuwe Rituals geur: Magnolia & Pink Pepper
Lees ook:Geur van schone was geeft Nederlandse vrouwen blij gevoel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>