V&D wordt gekocht door eigenaar Coolcat

De laatste handtekeningen moeten nog gezet worden, maar dan is Roland Kahn, topman van Coolcat, de nieuwe eigenaar van warenhuisketen V&D. Dat meldt RTL Z op haar website. Alleen financierder ING zou nog een handtekening moeten zetten. De onderhandelingen zouden in de eindfase zitten. De curator hoopt maandag met nieuws over een definitieve doorstart te kunnen komen. De eigenaar van Coolcat wil echter het verhaal niet bevestigen nog ontkennen.

Het is nog niet duidelijk hoeveel vestigingen van V&D open zullen blijven. Niet alle vastgoedeigenaren willen opnieuw hun pand aan V&D verhuren.

Lees ook:Geen toekomst meer voor V&D
Lees ook:Boudisque lijkt gered
Lees ook:Scapino maakt doorstart, maar niet zonder verlies van banen
Lees ook:Coolcat Nieuwendijk in nieuw jasje
Lees ook:Roland Kahn is retailpersoonlijkheid van het jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>