10 Valentijnscadeaus onder de 10 euro

Aankomende zondag is het Valentijnsdag, de dag van de romantiek. Het is een typische ‘you love it or hate it’-dag, een tussenweg is simpelweg niet mogelijk. Zelf hou ik er wel van, één dag in het jaar waarin de liefde gevierd wordt en waarbij je de mogelijkheid hebt om je geliefde of iemand anders die je erg dierbaar is te verrassen. Als je niet veel te besteden hebt is Valentijnsdag misschien maar wat lastig. Wat als je je geliefde wel wil verrassen, maar geen groot budget hebt? Geen nood. Shoppen.blog.nl zet voor jou tien tips op een rijtje met Valentijnscadeaus onder de tien euro.

1. Chocolade

Leer mij eens een vrouw kennen die niet van chocolade houdt. Met chocolade zit je altijd goed. Rond Valentijnsdag is er enorm veel chocolade in geschenkverpakkingen verkrijgbaar, maar die geschenkverpakking maakt de chocola in verhouding extreem duur. Als je een beetje creatief bent kun je van een reep chocola ook zelf een cadeautje maken. Maak bijvoorbeeld een eigen label op de computer met een foto van jullie samen. Succes gegarandeerd!

2. Flesje wijn

Een goede fles wijn hoeft niet per sé heel duur te zijn. Voor een paar euro heb je soms al een ontzettend lekker wijntje te pakken. Ook voor wijn geldt dat je het cadeau makkelijk zelf kunt personaliseren. Even een ander label over die fles huiswijn plakken en je cadeau is klaar!

3. Badbruisbal

Een uurtje ontspannen in bad is voor veel vrouwen pure verwennerij. Even tijd voor zichzelf. Gun je geliefde deze tijd voor zichzelf en koop een lekkere badbruisbal. Rond Valentijnsdag zijn er ook veel badbruisballen verkrijgbaar in de vorm van een hart.

4. Massageolie

Prima cadeau, maar dan moet er natuurlijk ook wat mee gebeuren! Als je massageolie cadeau geeft dan hoort een massage automatisch ook bij het cadeau. Kan prima onder een tientje.

5. Een Valentijnskaartje

Anoniem of juist ondertekend met je naam; it’s up to you! Stiekem wil iedere vrouw wel eens een Valentijnskaartje ontvangen. Probeer origineel te zijn en schrijf een verrassende boodschap in het kaartje. Wedden dat de boodschap nog belangrijker wordt gevonden dan het kaartje zelf? Voor extra punten laat je de kaart door de postbode bezorgen.

6. Een roos

Een bos bloemen onder de tien euro kan, maar ziet er waarschijnlijk wel een beetje afgezaagd uit. Als je toch iets met bloemen wilt doen, kun je beter kiezen voor één simpele roos. Een duidelijk geval ‘less is more’!

7. Fleecekleedje

Met alles wat warmte geeft zit je sowieso goed. Bij de Action of de Zeeman kun je tegenwoordig voor slechts een paar centen al een heel mooi fleecekleedje vinden.

8. Ballonnen met zeer expliciete tekst

Dit cadeau kan werken. Je kunt er echter ook helemaal de plank mee misslaan. Op Radbag zag ik ‘Love bites’-ballonnen. Voor €8,95 heb je twaalf ballonnen die ook met helium gevuld kunnen worden met daarop deze teksten: ‘I bloody love you’, ‘Damn, you’re fine’ en ‘Let’s fuck’. Ik zie het al helemaal voor me. Ballonnen vullen met helium, vastbinden aan een baksteen, voor de deur van je geliefde neerzetten, aanbellen en wegwezen!

9. Hartsnoepjes

Heel veel hartsnoepjes!

10. Een houten kaart

Ook op Radbag gezien: de houten kaart! Met een sleutel kerf je zelf een tekst in de kaart, of simpelweg een hart en je initialen. Lekker origineel en kost maar €4,95.

Lees ook:Alles is liefde bij HEMA
Lees ook:Zoete zonde
Lees ook:Verklaar je liefde voor een goed doel
Lees ook:Speelgoed kost je zo’n achtduizend euro!
Lees ook:Mannen moeten meer moeite doen op Valentijnsdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>