Lancering nieuwe website Eerlijk-Speelgoed.nl

Vandaag is de nieuwe website van de webshop Eerlijk Speelgoed gelanceerd met onder andere een nieuw logo wat erg goed bij de webshop past. Met de lancering van de nieuwe website is er ook gekozen voor nog betere service: lagere verzendkosten, alle bestellingen boven de €40,- worden gratis verzonden en er is nu de mogelijkheid om achteraf te betalen via AfterPay.

Op Eerlijk-Speelgoed.nl vind je een groot assortiment houten speelgoed. Houten speelgoed kent veel voordelen boven het plastic speelgoed. Houten speelgoed is duurzaam, eerlijk en puur. Het bevat geen gevaarlijke stoffen in de verf of lijm, geen kleine stukjes die kunnen afbreken of scherpe hoekjes. Eerlijk Speelgoed staat voor duurzame producten die gemaakt zijn van het beste hout. Perfect om de fantasie van kinderen van 0 tot 12 jaar op een leuke manier te prikkelen.

Mijn favoriete items

De populairste artikelen in de webshop, de houten speelkeukens zijn mijn favoriet! Wat een leuke speelkeukens zijn er verkrijgbaar, en ook nog eens niet al te duur. In een speelkeuken hoort natuurlijk ook houten speeleten. Van stukken fruit, flessen melk en sandwiches tot een complete hamburger-set, verjaardagstaarten en groenten die echt gesneden kunnen worden. Eigenlijk alles wat je in een echte keuken ook vindt is bij Eerlijk-Speelgoed.nl verkrijgbaar. Blenders, doosjes met eieren, kisten met groenten en fruit, noem maar op!

Gat in de markt

Webwinkel Eerlijk Speelgoed is opgericht in 2014 door Wendy Venema (29), toen zij zwanger was van haar eerste kind. Zij en haar partner merkten dat de vraag naar eerlijk speelgoed en duurzaam, houten speelgoed groter was dan het aanbod en grepen deze kans met beide handen aan. Naast een vaste collectie van onder andere Hape, Goki en Goula zijn er regelmatig leuke aanvullingen in bepaalde thema’s. Bijna wekelijks wordt het assortiment uitgebreid met nieuwe, eerlijke producten. Bekijk de originele collectie houten speelgoed op www.eerlijk-speelgoed.nl.

Lees ook:Eerlijk Speelgoed maakt spelen leerzaam, duurzaam en vooral heel erg leuk
Lees ook:Review houten trekfiguurtje van Eerlijk-Speelgoed.nl + Winactie
Lees ook:Exclusieve speelgoedmerken bij LittleOne.nl
Lees ook:Gevaarlijk speelgoed met magneetjes
Lees ook:IKEA komt met nieuwe speelgoedcollectie LATTJO

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>