Met de mooiste tuinkussens het voorjaar in

Dat eerste glaasje wijn op je eigen tuinterras, de eerste barbecue van het seizoen of die eerste keer met blote benen naar buiten: niets zo fijn als het voorjaar! Het mooie weer laat nog heel even op zich wachten, maar als het dan één keer zover is dan kun je er maar beter goed op voorbereid zijn! Je wilt ten slotte niet zonder barbecue of tuinstoelkussens zitten wanneer die eerste zonnestralen benut kunnen worden!

Voor onze tuin ben ik al druk op zoek naar mooie kussens voor de tuinstoelen. Aangezien de vorige kussens de winter in een tochtige garage niet hebben overleefd is het tijd om weer wat leuks uit te zoeken voor in onze tuinset.

Mooie tuinkussens

Online kun je de mooiste kussens uitzoeken om je eigen tuinterras of balkon mee op te fleuren. In mijn zoektocht naar leuke kussens voor mijn tuinstoelen stuitte ik op de kussens van Woonkussens.nl. Deze webshop, die afgelopen maart het tienjarig bestaan heeft gevierd, heeft een heel ruim assortiment – maar liefst 5000 items die direct leverbaar zijn – met kwalitatief goede kussens voor een betaalbare prijs. Ook voor in de tuin heeft de webshop mooie kussens.

Romantische stoelkussens

Wat dacht je van het stoelkussen Rosemary van het merk In the Mood? Dit kussen met rozen-design doet het goed in iedere tuin, maar zeker in tuinen waar zelf ook de nodige bloemen en planten in staan. Dit kussen is ook in het wit verkrijgbaar, is 50 bij 50 centimeter groot en gemaakt van katoen. Het stoelkussen kost €12,75.

Stoere kussens met strandthema

Dit stoere kussen vind ik ook zo leuk! Het stoelkussen Adventure, eveneens van het merk In the Mood is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren; antraciet, aqua, geel, groen, koraal en zwart. Ook dit kussen is gemaakt van katoen, is 45 bij 45 centimeter groot en kost slechts €10,00. Dit kussen vind ik echt goed passen bij een tuin met een strandthema.

Leuke bistrozitjes

Ben je juist op zoek naar leuke bistrozitjes? Dan kun je ook prima bij Woonkussens.nl terecht. Effen, met een leuke print, rond of juist vierkant; het is er allemaal.

Dit bistrosetje Karo is verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw en antraciet. Krijg je hier ook niet het gevoel van ergens in Frankrijk op een klein terrasje voor een bakkerij te zitten?

Ik ben er in ieder geval nog niet over uit wat voor kussens ik uit ga kiezen; er is gewoon teveel keuze!

Lees ook:Nieuwe trend in tuinieren: verticaal!
Lees ook:Maak nu je tuin winterklaar
Lees ook:Terug naar vervlogen tijden met FJÄLLTÅG collectie IKEA
Lees ook:Stoffen creëren sfeer in huis
Lees ook:ADV: Lekker in de tuin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>