De beste kampeeraccessoire van 2017: Mobil-Safe camperkluis

De Mobil-Safe camperkluis is door de ANWB Kampeer & Caravan Kampioen, gekozen tot de beste kampeeraccessoire van 2017.

Een deskundige en onafhankelijke jury beoordeelde zo’n 25 inzendingen in drie categorieën. De winnaar kreeg de ANWB/KCK Kampeer Award 2017 uitgereikt op woensdag 12 oktober, de eerste dag van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

De jury motiveerde de keuze als volgt: “De Mobil-Safe Camperkluis is een no-nonsens oplossing om waardevolle zaken op te bergen in de campercabine. Het grote voordeel is dat de kluis zonder problemen op de reeds aanwezige bevestigingspunten in de cabinedeuren van de Fiat Ducato, de Peugeot Boxer en de Citroën Jumper gemonteerd kan worden en daarmee snel een even degelijke als veilige oplossing biedt voor het overgrote deel van de in Nederland verkochte nieuwe campers. Belangrijk is dat de Mobil-Safe Camperkluis ook zeer geschikt is voor montage achteraf. De jury is onder de indruk van de eenvoud, de kwaliteit en de toepasbaarheid van het de Mobil-Safe Camperkluis.”

Innovatie
De KCK Kampeer Award betreft een verkiezing van de beste kampeeraccessoires die in 2017 in de (web)winkels liggen. De verkiezing, die dit jaar voor de derde keer werd georganiseerd, heeft tot doel de kampeerbranche te stimuleren om met (nog) meer innovatieve producten op de markt te komen die iets toevoegen aan het kampeergenot. Kamperen is populair. Bijna drie miljoen Nederlanders trekken er jaarlijks op uit met tent, vouwwagen, caravan of camper.

Naast de winnaar zijn ook de genomineerden van woensdag 12 tot zondag 16 oktober 2016 te zien op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te Utrecht. Locatie: Hal 7, op de stand van de ANWB (stand B10). Meer informatie over alle inzendingen, nominaties en de winnaar: www.anwb.nl/kamperen

Lees ook:Winactie: Win kaarten voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Lees ook:Pim’s Olifant Speelgoed Speciaalzaak van het Jaar
Lees ook:De Speelgoed Speciaalzaak van het jaar verkiezing
Lees ook:Eenkadovoor.nl organiseert Beste Kadowebshop 2015 Award
Lees ook:Coiffure Award 2013 nominaties bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>