De beste kapper van Nederland

Zoals je vanmorgen vroeg al hebt kunnen lezen, waren we gisteren aanwezig bij de Coiffure Awards in Studio 21 in Hilversum. Op dit jaarlijks terugkerend evenement worden de beste kappers van Nederland bekend gemaakt. Voor de derde keer ging de felbegeerde Hairdresser of the Year Award 2008 naar Berni Ottjes van salon Burny’s in Hulst. Ook werden er weer regioprijzen uitgedeeld, dus woon je niet in de buurt van Hulst kun je ook bij jou in de regio bij een goede kapper binnenwandelen. Kapsalons die dit jaar en ook in het verleden vaak in de prijzen vielen zijn B Academy (van de heerlijke Andy Uffels), Haarhemel en Something Else (Egmond aan Zee).

Uiteraard waren er weer de nodige BN’ers aanwezig om het feestje op te leuken, dus niet alleen Claire uit de Gouden Kooi kregen we voor onze camera. Onder meer Marielle Bastiaansen, Jaap Rijnbende, Mari vd Ven, Lieke van Lexmond , Viola Holt, Thijs Willekes, HenkJan Smits, Mickey Hoogendijk, Kim Feenstra en Marijke Helwegen waren aanwezig. Veel van deze namen zijn jaarlijke gasten op het gala. Het geheel werd aan elkaar gepraat door Daphne Bunskoek, die overigens een leuke sneer uitdeelde aan het adres van Marielle Bastiaansen, die vorig jaar iets te diep in het glaasje had gekeken. “Er mag gedronken worden hoor, Marielle”.

Hieronder vind je een fotocollage van deze avond. Wil je weten welke kapper in jouw regio de beste is, kijk dan even op de site van de Coiffure Award voor de winnaars.

Foto’s: Angel Mulder
Foto’s mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.
Groter formaat foto’s verkrijgbaar op verzoek, mail naar [email protected]
Zie http://zijshopt.sjootz.nl voor meer foto’s

Lees ook:Albert Heijn Filmweken van start
Lees ook:Gouden Kooi’s Claire voor het eerst in het openbaar
Lees ook:Coiffure Award 2013 nominaties bekend
Lees ook:Colofon
Lees ook:Action is de Beste Winkelketen van Nederland 2015

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “De beste kapper van Nederland

  1. Pingback: Glamourblog.nl twittert live vanaf… | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>