Speciaal voor sportieve sexy vrouwen

Wie sport, die voelt zich sexy. Sport draagt bij tot een betere relatie en een hoger libido en maar liefst zes van de tien vrouwen zijn regelmatig in de sportschool te vinden. Wij voelen ons niet aangesproken… Veel vrouwen sporten ook niet om gezond te blijven, ze doen het vooral ook om er hip en sportief bij te lopen. Maar traditionele sportwinkels zijn veel op mannen gericht, en daarmee op competitie en prestatie. Daar moeten vrouwen blijkbaar niets van hebben en daarom komt Perry Sports deze zomer met een sportwinkel speciaal voor vrouwen. In deze winkel draait het minder op de prestaties, maar meer om de sociale en modieuze aspecten van het sporten. Details over de inrichting wil het concern nog niet geven. Behalve dan dat er veel ronde vormen in de winkels te vinden zullen zijn. Ook hangen er veel meer en grotere spiegels dan in de reguliere sportwinkel.

Vrouwen zijn meer modebewust dan mannen en willen dus graag sportkleding met een goede pasvorm en leuke prints. Verder speelt de shop in op de vraag naar typische vrouwproducten zoals sport Bh's. Trouwens, het idee van een sportwinkel voor vrouwen is niet nieuw. In de VS is er naast de Footlocker ook de Lady Footlocker. En in 2004 begon sneakerfabrikant Nike met Nike Women, toen nog onder de naam Nike Godess. Bovendien openden in 2005 de eerste Nike Women-winkels.

Ook in Nederland is de Perry Sport niet de eerste. Bever Zwerfsport heeft in elk filiaal een women's outdoor world. Het bedrijf heeft bovendien in Amsterdam een filiaal geopend speciaal voor vrouwen.

Lees ook:Sport+Eve wordt Perry for Women
Lees ook:Sportketen voor vrouwen
Lees ook:Vertrouw jij op een vast ritueel voor het sporten?
Lees ook:Hunkemöller sexy sport bh met push-up effect
Lees ook:Perry Sport cadeaukaart levert korting op bij Vrijbuiter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>