Diamantendiefstal op Schiphol

We dachten toch echt dat dit alleen maar in films kon gebeuren, maar afgelopen dinsdag bleek die film toch werkelijkheid. Op Schiphol zijn die dag namelijk meerdere diamanten uit de winkel van Gassan Diamonds gestolen. De winkel bevind zich in het belastingvrije deel achter de douane. Bij de diefstal is geen geweld gebruikt en is niet met wapens gedreigd, meldt een woordvoerder van de marechaussee.

De diefstal vond plaats rond het middaguur. De marechaussee heeft een onderzoek ingesteld. Er is nog niet bekend of er meerdere daders waren. Als het passagiers waren, moeten ze vliegtickets hebben gehad, zegt de woordvoerder. Maar het is ook mogelijk dat medewerkers van de luchthaven de diefstal hebben gepleegd.

Dit doet ons wel heel erg denken aan het verhaal van Dennis P.:


Dennis P. / Filmed.
Gijsbert Termaat & T. de Vries

Lees ook:Ramkraak bij Oger
Lees ook:Lief! Lifestyle outletstore in Bataviastad vanaf 1 september weer geopend
Lees ook:Toch goud voor Dennis van der Geest
Lees ook:Ramkraak luxe kledingwinkel Van Dijk in Waalwijk
Lees ook:Hotel Transylvania 2 voor liefhebbers van kleine monstertjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>