Let op: Watshome-stoomreiniger is gevaarlijk!

Iedereen die onlangs een Watshome Stoomreiniger aangeschaft heeft bij Kruidvat of Trekpleister, die moet nu even goed opletten. De drogisterijen hebben namelijk geconstateerd dat bij de Watshome Stoomreiniger sprake is van kwaliteitsproblemen. Zo is het mogelijk dat tijdens het gebruik bij het aansluitpunt van het handvat stoom vrijkomt.Kwaliteit
Kruidvat en Trekpleister stellen hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van hun producten en hebben daarom uit voorzorg besloten het artikel onmiddellijk uit alle winkels te verwijderen. Het gaat om de Watshome Stoomreiniger met artikelnummer 1089684 en streepjescode 9580255085836.

Vergoeding
De winkels hebben het artikel uit alle winkels verwijderd en verzoekt klanten die het hebben gekocht, dit niet langer te gebruiken en terug te brengen naar de winkel. Bij inlevering van het artikel wordt het aankoopbedrag vergoed, laat Kruidvat weten.

Wie meer informatie wenst, kan contact opnemen met de servicelijn van Kruidvat:  0900-57843828.

Lees ook:Elmo knuffeldoekjes en rammelaars Kruidvat uit handel
Lees ook:Waarschuwing Kruidvat: Houten leerraam Play ‘n kids niet meer gebruiken
Lees ook:Blokker waarschuwt opnieuw voor ontploffingsgevaar bij slagroomspuit
Lees ook:Waterkoker Ketelbinkie van HEMA vertoont constructiefout
Lees ook:Kruidvat mobiel: goedkoop prepaid bellen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>