Sapph nu ook voor mannen


Sapph Lingerie heeft zich nu ook op de mannenmarkt gestort.  Het lingeriemerk verkoopt sinds kort ook ondergoed voor mannen. De lijn Sapph Men bestaat uit shorts in diverse kleuren en prints, die voor een groot deel zijn geïntegreerd in de vrouwenlijn.

Sapph gebruikt voor de shorts materialen als katoen, elastaan en microfiber. De maten variëren van small tot extra-large, de prijzen van 14,95 euro tot 17,95 euro. Het snelgroeiende merk telt 460 verkooppunten in Nederland. De eerste billboards met als tekst: ‘Did you buy a pair of Sapph’s for you boyfriend yet…’ zijn al gesignaleerd. Leuk ideetje voor onder de kerstboom misschien?

Lees ook:Nuance; verzoening tussen authenticiteit en gebruikscomfort
Lees ook:Bibetta brengt neopreen slabber uit in nieuwe kleuren
Lees ook:Alle kerstspullen voor de helft van de prijs
Lees ook:Oorlog tussen Marlies Dekkers en Sapph
Lees ook:Kerstboom voor een piek bij Ikea

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>