Gratis tanken bij Kruidvat!


Vanaf morgen kun je gratis tanken door aankopen te doen bij Kruidvat. Kruidvat geeft vanaf morgen, dinsdag 13 januari, namelijk brandstofbonnen ter waarde van vijf euro weg. Klanten van de drogisterijketen krijgen een brandstofbon bij de aankoop van twee actieproducten.

Het gaat hierbij om producten van de merken Always, Wella Forte, Gillette, Olaz, Duracell, Vicks en Oral-B. De brandstofbonnen kunnen worden verzilverd bij alle tankstations van Total in Nederland voor zowel benzine, diesel als lpg. De bonnen worden van 13 januari tot en met 24 januari uitgegeven of zolang de voorraad strekt.

Per klant worden maximaal vijf bonnen uitgedeeld. Klanten kunnen de bonnen verzilveren wanneer zij voor minimaal 20 liter tanken bij een van de tankstations. Per tankbeurt mogen zij één brandstofbon inwisselen. De bonnen zijn geldig tot en met 28 februari. Meer informatie is te vinden op www.kruidvat.nl/brandstofbon

Aangezien er bij vorige acties van Kruidvat vaak problemen waren zijn we benieuwd hoe snel deze bonnen nu weer op zullen zijn…

Lees ook:Tanken bij Tango voor prijs van tien jaar geleden
Lees ook:Gratis tanken bij Shell
Lees ook:Air Miles inwisselen bij Bol.com
Lees ook:3-gangendiner voor 19,95 met Diner Bon van Kruidvat
Lees ook:Minuut gratis winkelen bij Kruidvat

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gratis tanken bij Kruidvat!

  1. Pingback: Gratis tanken! | MijnGeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>