Albert Heijn haalt zoutjes terug


Albert Heijn heeft besloten om met onmiddellijke ingang EuroShopper Oriëntaalse mix terug te halen. Reden voor de maatregel is dat in een deel van de zoutjes in de mix een licht verhoogde concentratie melamine is vastgesteld.

De kans dat consumenten ziek worden door het consumeren van dit product is uitermate klein. Desondanks verzoekt Albert Heijn consumenten dit product niet te consumeren. Klanten die het product terugbrengen naar de winkel, ontvangen het aankoopbedrag retour. Deze maatregel geldt alleen voor EuroShopper Oriëntaalse mix. Van de overige EuroShopper zoutjes is de kwaliteit in orde. Voor nadere inlichtingen kunnen consumenten contact opnemen met de gratis Servicelijn van Albert Heijn (0800 – 03 05).

Albert Heijn biedt zijn verontschuldigingen aan voor dit ongemak.

Lees ook:AH haalt superjuice avocado-spinazie terug
Lees ook:Disneyweken bij Albert Heijn
Lees ook:Geen Pepsi Cola meer bij Albert Heijn
Lees ook:Jamie Oliver servies Waves verkrijgbaar bij Albert Heijn
Lees ook:Albert Heijn introduceert nieuwe Bonuskaart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>