Up-date: Winkel in Deventer ontruimd na vondst verdacht pakketje

Wat is er vandaag toch aan de hand? Terwijl er op de ArenA Boulevard de hele dag al druk gezocht wordt naar explosieven, horen wij dat er naast kringloopwinkel Het Goed aan de Harderwijkerstraat in Deventer een verdacht pakketje is gevonden.

Rond 12:30 werd bij het zien van het pakket door de medewerkers meteen alarm geslagen. De winkel waar het op dat moment behoorlijk druk was, werd meteen ontruimd. Ook werd de directe omgeving van het pand afgezet.

Speciale bomverkenners van de politie hebben een korte inspectie gehouden. Ze besloten uiteindelijk rond 15:00 de Explosieven Opruimings Dienst te alarmeren. Het is nog niet bekend wat de inhoud van het pakketje is en wie het daar heeft geplaatst.

Zolang het onderzoek aan de gang is, blijft de omgeving in een straal van 200 meter afgezet.

Up-date 18:15
Het pakketje  zag er uit als een zelfgemaakt mogelijk explosief projectiel, aldus de politie. De Explosieven Opruimings Dienst (EOD) onderzocht het pakket maar het bleek loos alarm.

Pff, gelukkig maar!

Lees ook:Verdacht tikkend pakketje gevonden in Jumbo Hintham
Lees ook:Verdacht pakketje in Jumbo Hintham blijkt loos alarm
Lees ook:Winkels ArenA Boulevard ontruimd door dreiging met explosieven
Lees ook:V&D in Zwolle bijna overvallen
Lees ook:Twee verdachten in afperszaak Jumbo aangehouden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>