Gratis koffie bij IKEA Amsterdam-Zuidoost


De vestiging van woonwarenhuis IKEA in Amsterdam-Zuidoost opende vrijdag de deuren om 11.00 uur, een uur later dan normaal. Enkele tientallen klanten die al eerder voor de deur stonden, werden opgevangen met een gratis kop koffie in het restaurant.

Volgens een woordvoerster van IKEA was de winkel nog niet helemaal op orde en moesten nog wat vakken worden bijgevuld. Rond zeven uur hoorde het warenhuis van de politie dat het weer open mocht. Het personeel was daarop al voorbereid. De sfeer onder de medewerkers was vrijdagochtend goed. In de winkel is een bedrijfsmaatschappelijke hulpverlener aanwezig om eventueel personeel dat zich zorgen maakt op te vangen. IKEA hoopt dat de terreurdreiging geen klanten gaat kosten. Het bedrijf is echter verzekerd voor situaties als deze.

Wij vragen ons af of er veel mensen voor de IKEA hebben gestaan om 10:00 uur… zeker na een dag als gisteren.

Lees ook:IKEA wants you!
Lees ook:IKEA laat je echt alles zelf doen
Lees ook:IKEA opent eerste IKEA-hotel (+ filmpje)
Lees ook:Film speelt zich af in Ikea
Lees ook:IKEA roept trommelstokjes terug

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gratis koffie bij IKEA Amsterdam-Zuidoost

  1. Adonis ali

    Nou al om negen uur wel. Niet voor de winkel maar wel bij het restaurant.Trouwens je zou het niet zeggen als je ziet hoe divers dat publiek maar veel is family.,)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>