Dolce & Gabbana verlaagt de prijzen!


Het Italiaans ontwerpersduo Dominico Dolce en Stefano Gabbana, Dolce & Gabbana dus, gaan de prijzen van hun collecties verlagen. Vanwege de crisis worden veel artikelen 10 tot 20 procent goedkoper.
De prijsdaling begint al met de komende voorjaarscollectie. Het betreft prijsverlagingen voor de langere termijn. Volgens het ontwerpersduo zijn consumenten een stuk kritischer geworden over de prijs van designerkleding. De prijsverlagingen gaan onder meer ten koste van de winstmarge.

Verder moeten nieuwe technieken en toeleveranciers voor besparingen zorgen. Zo zou D&G een nieuwe naaitechniek hebben ontwikkeld die fors minder tijd en geld kost. Ook wordt de variatie in het gebruik van materialen teruggebracht tot een stuk of twaalf, die in veel meer verschillende ontwerpen zullen worden aangeboden.

Lees ook:Dolce & Gabbana lanceert cosmeticalijn
Lees ook:Dolce & Gabbana opent online shop
Lees ook:Claudia Schiffer in sprookje Dolce & Gabbana
Lees ook:Giorgio Armani beschuldigt D&G van plagiaat
Lees ook:Naomi Campbell uit de kleren voor Dolce & Gabbana

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>