Michael Jackson souvenirs mogen verkocht worden

Michael Jackson fans kunnen hun verzameling de aankomende tijd uitbreiden met allerlei merchandiseproducten. De Amerikaanse rechter heeft namelijk groen licht gegeven voor de eerste lichting hebbedingetjes. Denk hierbij aan broodtrommels, kalenders, posters en gedenkmunten.

Daarnaast is het de bedoeling dat er een film komt van de periode voor de This Is It-concerten. Concertorganisator AEG Live en filmmaatschappij Columbia Pictures bekijken nu in ieder geval zo’n honderd uur aan filmmateriaal. De rechter moet nog beslissen of hier een film van gemaakt mag worden.

Lees ook:The Walk: een ode aan de Twin Towers
Lees ook:Winter wishes van Shoppenblog
Lees ook:Niet genoeg aan één film op de avond…
Lees ook:iPhone en iPod op zonne-energie?
Lees ook:Starbucks personeel moet fooi delen met de baas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>