Peeptoe Pump voor Pink Ribbon


In de maand oktober vraagt Stichting Pink Ribbon extra aandacht voor borstkanker. Schoenenketen Manfield steunt de stichting met  acties op de winkelvloer en de verkoop van een exclusief voor Pink Ribbon ontworpen peep toe pump. Het designteam van Manfield heeft speciaal voor Pink Ribbon een super stylish pump ontwikkeld waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Dus lak je tenen roze, verwen jezelf met deze limited edition pump en zet je voeten in voor Pink Ribbon!

Wie een paar Manfield for Pink Ribbon pumps wil bemachtigen, moet 5 oktober snel één van de 69 Manfield vestigingen binnen rennen want de pump heeft een beperkte oplage en wordt maar één keer uitgebracht. Dus naast je steun voor het goede doel heb je ook een collectors item aan je voeten. Je maakt een fashion statement met deze heerlijke foot candy waarmee je het goede doel steunt. De opbrengst van de pump gaat in z’n geheel naar Stichting Pink Ribbon. De pump is gemaakt van zwart satijn, de lining en insock zijn van leer en de hakhoogte is 9 cm. Wat de pump tot wishlist item maakt, is het roze lint op de hiel ingelegd met Swarovski steentjes. Schoenen om van te smullen én de perfecte party accessoire!

Behalve de Pink Ribbon pumps heeft Manfield extra acties opgezet om in de maand oktober geld op te halen voor het goede doel. Alle 69 winkels staan in het teken van Pink Ribbon. De schoenenketen wil in november 25.000 euro doneren. Naast de opbrengst van de pumps wordt van elk verkocht paar schoenen 1 euro opzij gelegd voor Pink Ribbon totdat het bedrag van 25.000 euro is bereikt. Manfield maakt haar klanten door deze acties bewust van borstkanker en steunt de Stichting Pink Ribbon bij het realiseren van haar doelen: het aantal mensen dat borstkanker krijgt verminderen, vroege diagnose stimuleren en de zorg voor de borstkankerpatiënten en haar omgeving verbeteren.

Wij vinden de pumps geweldig en je steunt er ook nog eens een goed doel mee. Dat wordt makkelijke gympen aan en rennen naar de winkel op 5 oktober dus!

Meer over Borstkanker lees je overigens bij onze collega’s van borstkanker.blog.nl

Lees ook:Manfield start Pink Ribbon campagne
Lees ook:Pink Ribbon pumps binnen een dag uitverkocht
Lees ook:Manfield & Pink Ribbon: Glamour pump voor het goede doel
Lees ook:Koop de Pink Ribbon Agenda 2010!
Lees ook:Pink Ribbon Geluksarmband is er weer

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Peeptoe Pump voor Pink Ribbon

  1. Pingback: Pink Ribbon pumps binnen een dag uitverkocht | Shoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>