Ramkraak bij Oger


De bekende, chique kledingzaak Oger is slachtoffer geworden van een ramkraak. Drie personen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag met een busje een ramkraak gepleegd bij de winkel aan de PC Hooftstraat in Amsterdam Zuid.

De ramkrakers maakten voor enkele tienduizenden euro’s aan pakken en jassen buit van het exclusieve merk Moncler. De daders zijn na hun daad gevlucht met scooters over de Honthorststraat in de richting van het Museumplein. De daders zijn nog voortvluchtig. Er zouden videobeelden van de daders zijn.

Getuigen wordt verzocht te bellen met het algemene politienummer 0900-8844. Een anonieme tip kan via 0800-7000, Meld Misdaad Anoniem.

Lees ook:Verdachten ramkraak Oger in kraag gevat
Lees ook:Ramkraak luxe kledingwinkel Van Dijk in Waalwijk
Lees ook:Moncler dit najaar in België
Lees ook:Beau en Tooske geven aftrap Oudejaarstrekking
Lees ook:Première nieuwste make-up trends: BOBBI BROWN

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ramkraak bij Oger

  1. Pingback: Moncler dit najaar in België | Shoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>