Mannen zijn online shopaholics!

Uit onderzoek van Paypal blijkt dat mannen wat online aankopen echt van vrouwen winnen. Maar liefst 12,9 miljoen mannen doen hun aankopen online. Terwijl dit aantal bij de vrouwen slechts op 10,3 miljoen ligt. En de progrnose is dat dit verschil alleen nog groter wordt, want er kopen steeds meer kooplustige mannen bij.

Mannen zoeken eerst op internet als ze iets nodig. Bij hen is dat vier op tien, bij vrouwen kijkt amper een derde volgens Paypal online. Algemeen directeur Carl Sheibe zegt er het volgende over. “De online revolutie heeft van mannen shopaholics gemaakt. Wij houden van de efficiĆ«ntie van het internet. Vooral wanneer het op technologie en gadgets aankomt. Ons ongeduld heeft er ook voor gezorgd dat sites nu grafisch beter in elkaar zitten en betaalsystemen eenvoudiger zijn.”

Lees ook:Mannen grotere online shoppers dan vrouwen
Lees ook:Nederlandse vrouwen shoppen graag online tijdens WK
Lees ook:Nederlanders pakken derde plaats
Lees ook:Marktplaats geeft kopersbescherming
Lees ook:Online shoppen met Sinterklaas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>