Sport+Eve wordt Perry for Women


Perry Sport gaat de naam van hun op vrouwen gerichte winkels Sport+Eve in Perry for Women veranderen. De sportketen hoopt hiermee meer klanten te trekken.

In het blad Adformatie erkent Monique Koopman, commercieel directeur van Perry, dat de naam Sport+eve te weinig consumenten aanspreekt. De merknaam straalt te weinig uit. Tot op heden draait de formule alleen in Haarlem en Nijmegen. ‘Vanaf de pilotfase zijn we overtuigd dat er markt is voor een exclusieve Sport+ Fashion winkel voor vrouwen. Uit onderzoek blijkt ook dat vrouwen erg enthousiast zijn over deze formule. Omzet, locatie en tegenvallende bezoekersaantallen hebben er in geresulteerd dat we Sport+eve zullen omdopen naar Perry for Women.’ Ook de formule van de winkels zal iets veranderd worden. De nieuwe naam zal per 9 september van start gaan.

Lees ook:Sportketen voor vrouwen
Lees ook:Speciaal voor sportieve sexy vrouwen
Lees ook:Overname Perry Sport en Aktiesport definitief
Lees ook:Perry Sport cadeaukaart levert korting op bij Vrijbuiter
Lees ook:Perry Sport en Aktiesport hebben goede hoop op doorstart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>