André Hazes heeft eigen postzegels

TNT Post heeft naar aanleiding van het overlijden van André Hazes – nu vijf jaar geleden – een speciaal postzegelboekje gemaakt met op de negen zegels foto’s die nog nooit gepubliceerd zijn. Roxeanne en Andre Jr. namen deze bijzondere postzegels in ontvangst.

“Als we eraan denken dat papa nu ook nog zijn eigen postzegels heeft, kunnen we ook hier alleen maar weer heel trots op zijn”, laten de kinderen van Hazes weten. TNT geeft dit boekje nu uit, omdat het vandaag precies vijf jaar geleden is dat de volkszanger overleed. Naast de postzegels bevat het boekje bovendien fragmenten van songteksten van André Hazes die kenmerkend zijn voor de wijze waarop de populaire volkszanger in het leven stond.

Het postzegelboekje André Hazes kost euro 9,95. Het bevat negen verschillende postzegels met een frankeerwaarde van euro 0,44. De postzegels zijn, zolang de voorraad strekt, verkrijgbaar bij TNT Postkantoren, via de Collect Club in Groningen en online via www.tntpost.nl/hazes. Het verschijnt in een oplage van 30.000 exemplaren. De geldigheid van de postzegels voor de frankering is onbepaald.

Lees ook:Van Bronckhorst en Ooijer ontvangen WK2010 postzegels
Lees ook:André Rieu doet goede zaken
Lees ook:André van Duin en Irene Moors ontwerpen fopspeen
Lees ook:Weken van de Kaart – gratis postzegels
Lees ook:Inspirerende agenda’s liggen weer in de winkel

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “André Hazes heeft eigen postzegels

 1. raymond

  het is egt heel erg leuk dat er nu post zegels zijn van andre hazes ook al is hij er niet meer hij verdiend het ik weet ook wel zeker dat als hij er nog was dat hij het egt toppie vond

  groetjes raymond

    /   Reply  / 
 2. Bilaal

  Uhmm Ik Wist niet eens dat Hij Dood was :S
  Wel Goed Hoor.
  Die Dochter is wel mooi :p

    /   Reply  / 
 3. Bilaal

  Niet Dat Andre hazes Dood is maar Goed Van Die post Zegels.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>