Primark in Hoofddorp?


Aan de zoekresultaten kunnen we zien dat Primark razend populair is. Iedereen is benieuwd naar deze zaak die in Nederland alleen in Rotterdam te vinden is. Ook zijn er plannen om in 2013 een zaak in Nijmegen te starten. Maar er gaan nog meer geruchten.

Zo zagen we vorige week op twitter voorbij komen dat er misschien wel een vestiging in Hoofddorp komt. Grazia hoofdredactrice Hilmar Mulder laat weten: “Leukste gerucht tijdens de lunch: er zou een Primark in Hoofddorp komen. Dus de Grazia redactie luncht binnenkort 2x zo lang.”

Lees ook:Primark Hoofddorp 24 november open
Lees ook:Almere krijgt in 2012 Primark
Lees ook:Zeeman boxer: ook gratis voor vrouwen
Lees ook:Grazia Man met Sunnery James en Tess Milne
Lees ook:Primark opent deze herfst winkel in Zoetermeer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>