Primera zet in op afhaalacties, zoals met Boursin

In de strategie voor de komende vijf jaar heeft winkelketen Primera bekend gemaakt zich nog nadrukkelijker te gaan richten op diensten. Deze keuze is gericht op het feit dat winkelketen Primera zich zou onderscheiden in haar servicegerichte karakter door de samenwerkingsvorm met zelfstandig ondernemers. Na de start van de (exclusieve) verkoop van tickets, cadeaukaarten en Postcodeloten ziet winkelketen Primera nu kansen in zogenaamde “afhaalacties”.

Door het sluiten van Postkantoren vallen er steeds meer locaties weg voor dergelijke “afhaalacties” van fabrikanten, waarbij consumenten veelal kunnen sparen voor gratis producten. Gezien de landelijke dekking van winkelketen Primera, met ruim 400 winkels in Nederland, en haar serviceverleende karakter sloot Bel Nederland voor haar komende actie een samenwerking met Primera.

Vanaf vandaag treft de consument bij aankoop van Boursin Roomkaas Knoflook & Fijne kruiden een actiesticker aan op de verpakking. Met deze actiesticker kan de consument gratis een handig keramisch bewaarbakje afhalen bij Primera. In totaliteit worden er 24.000 bewaarbakjes uitgedeeld.

(Persbericht Primera)

Lees ook:Primera start met online verkoop
Lees ook:Dit zijn de categoriewinnaars van de ABN Amro Beste Winkelketen van Nederland-verkiezing
Lees ook:HEMA cadeaukaart nu ook bij Primera
Lees ook:Nationale Bioscoopboon krijgt concurrentie van BioscoopCadeau
Lees ook:Gratis eten bij IKEA!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>