Jackpot Staatsloterij bereikt recordhoogte van 27,5 miljoen

De Jackpot van de Staatsloterij is tijdens de trekking van maandag 10 mei niet gevallen en groeit hierdoor naar een recordhoogte van EUR. 27,5 miljoen belastingvrij voor de trekking van 10 juni 2010. Door deze hoogste stand zal de Jackpot tijdens de komende trekking zeker vallen, op een heel lot of een 1/5 lot.

Woordvoerder David Selier legt uit: “Wanneer onze Jackpot de recordhoogte van EUR.27,5 miljoen bereikt, of wanneer de Jackpot zes trekkingen achter elkaar niet is gevallen, dan moet de Jackpot tijdens de eerstvolgende trekking zeker vallen. Dit is bepaald door het Ministerie van Justitie en staat in onze vergunning”.

Op 10 juni valt de Jackpot zeker. Heeft de eigenaar van het winnende Staatslot een heel Staatslot inclusief Jackpot gekocht van EUR. 15,- dan ontvangt deze het totale Jackpotbedrag van EUR.27,5 miljoen belastingvrij. Indien de bezitter van het winnende lotnummer een 1/5 Staatslot heeft gekocht, dan wint deze 1/5 deel van het Jackpotbedrag. Het gaat dan om een bedrag van EUR.5,5 miljoen belastingvrij. Het resterende bedrag schuift dan door naar de trekking van 10 juli.

Trekking 10 juni
De trekking van 10 juni staat geheel in het teken van Oranje. Tijdens deze trekking maakt men naast de Jackpot kans op 11 hoofdprijzen van een half miljoen.

Lees ook:Geen recordverkoop Staatsloten
Lees ook:Dubbel kans op miljoenen en miljoenen
Lees ook:25 Miljoen Staatsloterij NIET gegarandeerd!
Lees ook:Staatsloterij-jackpot valt weer op eenvijfdelot
Lees ook:Staatsloterij: 25 miljoen gegarandeerd

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Jackpot Staatsloterij bereikt recordhoogte van 27,5 miljoen

  1. Henk

    Helaas…toch niet. Maar ze hadden wel een lot waar € 1.000,- op is gevallen. Ook mooi.

      /   Reply  / 
  2. Henk

    In maart wederom gegarandeerde jackpot van 27,5 miljoen. Dit keer doen we met bijna 500 deelnemers mee.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>