Mart Visser ontwerpt exclusieve Coat Collection voor V&D

Mart Visser ontwerpt voor V&D een collectie damesjassen voor het komende modeseizoen. Deze ‘Coat Collection’ bestaat uit 16 verschillende ontwerpen en is verkrijgbaar vanaf 31 augustus bij V&D en op www.vd.nl. De collectie heeft een hele herkenbare signatuur van Mart Visser door het gebruik van hoogwaardige wolblends en bijzondere details.

Mart Visser: “Met trots presenteer ik mijn collectie exclusieve mantels ‘The Coat Collection’ in samenwerking met V&D. Ik voel mij vereerd om dit samen met hun te mogen presenteren. Net als V&D sta ik voor kwaliteit en professionaliteit. Dit heeft zich geuit in een exclusieve collectie mantels met een couture touch. Mijn creaties zijn een versterking van de vrouw die ze draagt. 16 verschillende ontwerpen; leeftijdsloos, tijdloos en met een herkenbare signatuur.”

“We zijn bijzonder vereerd dat Mart Visser deze speciale Coat Collection exclusief voor V&D heeft ontworpen”, aldus Mark McKeon, CEO V&D. Hij vervolgt: “Mart Visser heeft een prachtige collectie ontworpen, die toegankelijk is voor een breed publiek. We zijn bijzonder trots op deze nieuwe samenwerking. Er was meteen vanaf het eerste gesprek een prima match. De collectie blinkt uit door een hoge kwaliteit, die we tegen prima prijzen zullen aanbieden, variërend in prijs van 149.99 tot 249.99.”

Lees ook:Mart Visser ontwerpt nieuwe jassen voor V&D
Lees ook:Mart Visser ontwerpt complete najaarscollectie voor V&D
Lees ook:Mart Visser The Coat Collection groot succes
Lees ook:Mart Visser The Collection shops exclusief bij V&D
Lees ook:Mart Visser The Coat Collection extra kleuren en maten

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Mart Visser ontwerpt exclusieve Coat Collection voor V&D

 1. marisje

  Heb paar weken terug mart visser jas gekocht(Rode met knoopjes die lange) maar die flappen gaan aan de achterkant uitstaan en de voering kwam een heel stuk uit de mouwen en die stof is zooo shit! ff in de auto zitten en je stapt uit en die jas zit ongelooflijk in de KREUKELS! zoo jammer want het model is super…Maar geen aanrader!!! Heb m gisteren terug gebracht bij V&D en heb mn geld terug gekregen.

  (gelukkig! want 140 euro is die niet waard)

    /   Reply  / 
 2. Patricia de Ryck Auteur

  Wat jammer Marisje. Wel fijn dat je je geld hebt terug gekregen.

    /   Reply  / 
  1. Ron

   Zo hoort het toch ook?

     /   Reply  / 
 3. marisje

  Jaa zo hoord het ook zeker.. maar die dame achter de balie deed d ontzettend moeilijk.. maarja het is gelukt. Gr

    /   Reply  / 
 4. Ron

  Gelukkig maar voor jou, waarschijnlijk heb je nu een jas gekocht die wel naar wens zit. Groetjes terug…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>