UPDATE: Er komt toch tweede Primark winkel in Nederland

Update 12/12/12:De Primark in Nijmegen zou de tweede vestiging in Nederland zijn geworden, zo schreven we eind november 2009. Inmiddels zijn we ruim drie jaar verder en zijn er al drie andere winkels geopend. Primark heeft nu shops in Rotterdam, Hoofddorp, Zaandam en sinds vandaag ook in Almere. Tijdens de opening van deze winkel van de Ierse keten is ook de komst naar Nijmegen bekendgemaakt. Helaas is de datum waarop deze wordt geopend nog niet bekend.


De Ierse modeketen Primark krijgt toch een tweede filiaal in Nederland. De retailer kiest voor Nijmegen en betrekt er een nieuw te bouwen pand van zo’n zevenduizend vierkante meter. Op dat tweede filiaal moet toch nog flink wat jaartjes gewacht worden, want de opening staat pas geplanned in 2013!

De opening aan Plein 1944 in het centrum van de stad staat gepland in 2013. ING Real Estate Development start maart volgend jaar met de bouw van het pand. Sinds de opening van de eerste Primark in Rotterdam werd er al gespeculeerd over nieuwe vestigingen. Het bedrijf wilde daar zelf nooit iets concreets over zeggen.

Lees ook:Ook Enschede heeft nu Primark vestiging
Lees ook:Primark geopend in Nijmegen
Lees ook:Zomer 2014: tijd voor opening Primark Nijmegen
Lees ook:Primark Nijmegen gaat 31 maart om 11.00 uur open
Lees ook:Almere krijgt in 2012 Primark

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “UPDATE: Er komt toch tweede Primark winkel in Nederland

 1. Saskia

  Kunnen ze in de tussentijd niet even een vestiging open gooien in het Noorden van het land? ;)

    /   Reply  / 
 2. Bente

  waaawww
  daar woon ik in de buurt….

  eindelijk een leuke winkel in nijmegen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>