ASOS komt met eigen bruidsjurken en bruidsaccessoires

De webshop ASOS – waar wij hier in Nederland ook FAN van zijn want fijne prijzen voor fantastische kleding – lanceert in april komend jaar haar eigen bruidscollectie! Het Britse bedrijf maakte dit gisteren bekend tijdens een persdag over de lente- en zomercollecties van komend jaar. De webshop heeft nog geen tipje van de sluier – haha – opgelicht, maar heeft wel beloofd dat de collectie bestaat uit jurken voor dames met verschillende stijlen. Zo is er voor ieder wat wils. Ook bruidsaccessoires en bruidsschoenen zijn onderdeel van de collectie. Waarom dit zulk goed nieuws is? Bruidsjurken worden op deze manier betaalbaar, want de duurste jurk van de collectie zal nog niet eens 250 Britse ponden gaan kosten. Omgerekend is dit zo’n 355 euro.

Lees ook:Shoppenblog bij releaseparty nieuwe collectie Coolcat
Lees ook:AllSaints opent shop in shops in Bijenkorf
Lees ook:Foto’s van de ASOS Bridal Collection
Lees ook:Bijzondere najaarscollectie laarzen Karma of Charme
Lees ook:Het gaat goed met Harrods

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>