HEMA opent 700e winkel op Utrecht CS

Vanaf vandaag is het mogelijk om op Utrecht Centraal Station te shoppen bij de HEMA. De HEMA heeft namelijk daar haar tiende stationwinkel geopend. Deze winkel is ook nog eens de 700ste winkel van de beroemde Hollandse keten. De winkel heeft een prominente plek in de centrale hal van het station tussen de opgang naar spoor 14/15 en spoor 10/11. De winkel heeft een specifiek op de reiziger gericht assortiment.

In de HEMA die je vindt op Utrecht Centraal vind je een vast basis assortiment van spullen die je onderweg nodig hebt zoals nieuwe panty’s, telefoonkabels, paraplu’s, lippenstifts en iets lekkers voor onderweg. Ook zijn er de spullen die je nodig hebt als je ‘s avonds thuiskomt; van maaltijdsalades tot lekkere flessen wijn.

De opening werd verzorgd door de CEO van HEMA en de directeur Retail en Services NS stations.

Lees ook:HEMA organize oplossing voor sloddervos (+ win!)
Lees ook:HEMA cadeaukaart nu ook bij Primera
Lees ook:Olympisch shoppen
Lees ook:HEMA komt met limited edition Gay Pride-shirts
Lees ook:HEMA gaat smoothies en vers fruit testen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>