IKEA roept trommelstokjes terug

Heb je onlangs trommelstokjes of het LATTJO slaginstrument gekocht bij IKEA? Pas dan goed op! IKEA heeft een waarschuwing uit laten gaan voor deze artikelen. Klanten die deze artikelen hebben gekocht worden verzocht deze niet meer te gebruiken en terug te brengen naar de winkel. IKEA kwam tot dit besluit nadat zij zes meldingen kregen van winkelmedewerkers dat de rubberen bal van de trommelstokjes kan loslaten. Er zijn geen incidenten gebeurd, maar IKEA neemt liever het zekere voor het onzekere. Ondanks dat de LATTJO trommelstokjes en het LATTJO slaginstrument gekeurd zijn en voldoen aan de gangbare normen voor veilig speelgoed heeft IKEA bepaald dat zij een veiligheidswaarschuwing moeten doen en de artikelen terugroepen. De producten zijn inmiddels ook uit de verkoop gehaald.
Klanten die de artikelen hebben gekocht kunnen deze terugbrengen bij IKEA. Zij krijgen dan hun geld terug. Daar is geen kassabon voor nodig.

Lees ook:Houd vleermuiscape IKEA buiten bereik van kinderen
Lees ook:IKEA webwinkel nu ook beschikbaar op mobiele website
Lees ook:Malm Ladekast van Ikea levensgevaarlijk; Ikea waarschuwt klanten
Lees ook:IKEA roept PATRULL nachtlampje terug wegens schokgevaar
Lees ook:IKEA brengt gekochte spullen thuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>