Helft van winkels Christine le Duc sluit de deuren

De tijd waarin je stiekem de Christine le Duc in stapte om iets pikants te kopen, waarbij je hoopte dat niemand je herkende, is al een tijdje voorbij. Ten eerste is het taboe op erotiek de laatste jaren flink verminderd, en ten tweede is er tegenwoordig ook een hoop online te koop wat ook nog eens discreet verpakt bij je thuis bezorgd wordt. Die laatste reden zorgt ervoor dat het erotiekketen Christine le Duc niet al te best gaat. Reorganisatie bleek niet te voorkomen, en om die reden sluiten dertien van de 26 winkels in Nederland de deuren. Tussen de veertig en tachtig mensen komen daardoor op straat, al zullen medewerkers geen gedwongen ontslag krijgen.

De winkels in Breda, Heerlen, Leeuwarden, Apeldoorn, Maastricht, Amersfoort, Hoorn, Delft, Enschede en Ede sluiten de deuren. Ook de winkel aan het Spui in Amsterdam gaat sluiten in de maand mei dit jaar, gevolgd door een filiaal in Rotterdam eind juni.

Lees ook:Nog veel meer Britten op straat
Lees ook:Christine Le Duc opent grootste lingeriewinkel
Lees ook:Schlecker sluit alle winkels in Nederland
Lees ook:Het doek valt: V&D failliet verklaard
Lees ook:Ontslagen medewerkers Scapino furieus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>