Verkeert Xenos in zwaar weer?

Spanning bij de medewerkers van Xenos: morgenavond krijgen zij een mededeling te horen van hun filiaalmanagers. Dat meldt Elsevier op basis van bronnen binnen de winkelketen. Er zou geen sprake zijn van een faillissement. Er wordt gevreesd voor een reorganisatie.

Xenos brengt morgenavond om ongeveer 18.30 een persbericht naar buiten waarin zij vertellen wat zij even eerder aan hun medewerkers hebben verteld. Xenos is onderdeel van Blokker Holding. Blokker moest vorig jaar reorganiseren om het hoofd boven water te kunnen houden. Xenos telt in Nederland zo’n 200 winkels, zo’n vijftig winkels staan in Duitsland. Er werken in totaal ongeveer 3500 mensen.

 

Lees ook:250 banen weg bij Xenos
Lees ook:52 miljoen verlies voor Blokker Holding
Lees ook:Twaalf winkels van schoenwinkel Van Dalen maken doorstart
Lees ook:Is V&D binnenkort failliet?
Lees ook:M&S zet medewerkers in de kou

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>