Er is weer een toekomst voor Manfield; Sacha neemt Manfield over

Goed nieuws voor de failliet verklaarde schoenenketen Manfield: Manfield wordt overgenomen door schoenenzaak Sacha. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De komende tijd wordt meer duidelijk duidelijk over hoeveel winkels en banen door de overnamen behouden kunnen blijven. De directeur van Sacha noemde het goed nieuws dat de schoenenketen weer onderdeel wordt van een familiebedrijf: ‘Het is bewezen dat familiebedrijven de ruggengraat zijn van onze economie’.

Lees ook:Scapino maakt doorstart, maar niet zonder verlies van banen
Lees ook:Dolcis, Invito en Manfield failliet
Lees ook:Manfield & Pink Ribbon: Glamour pump voor het goede doel
Lees ook:Scapino failliet verklaard
Lees ook:Pink Ribbon pumps binnen een dag uitverkocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>