Uitstel van betaling voor AktieSport en Perry Sport

De sportzaken AktieSport en Perry Sport hebben van de rechtbank in Amsterdam uitstel van betaling gekregen. In Nederland komt na een uitstel van betaling in bijna alle gevallen een faillissement. Als het moederbedrijf United Sports Group (USG)┬ávan de sportwinkelketens inderdaad failliet gaat staan er zo’n banen van zo’n 2300 mensen op het spel. De FNV spreekt op de website van de Telegraaf van een ‘grote schok zo vlak na de ondergang van V&D‘.
De ondergang van de V&D en het faillissement van schoenenketen Macintosh zijn mede oorzaak van de problemen van United Sports Group, omdat zij shop-in-shops hadden in de warenhuizen van V&D en in de schoenenzaken van Scapino. Toen zij in de problemen raakten trokken zij United Sports Group automatisch mee de problemen in.

Lees ook:Perry Sport en Aktiesport hebben goede hoop op doorstart
Lees ook:Faillissement aangevraagd voor Macintosh
Lees ook:Scapino failliet verklaard
Lees ook:Overname Perry Sport en Aktiesport definitief
Lees ook:Drogisterij DA krijgt uitstel van betaling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>