Perry Sport cadeaukaart levert korting op bij Vrijbuiter

Een faillissement is met name voor de medewerkers van het desbetreffende bedrijf vervelend. Ook voor klanten kan het vervelend zijn, bijvoorbeeld als je nog cadeaubonnen hebt liggen van de winkel in kwestie. Onlangs kregen klanten van V&D de mogelijkheid om hun cadeaukaarten te gebruiken voor korting bij verschillende dierenparken. Vrijbuiter lijkt dit kunstje nu afgekeken te hebben nu Perry Sport failliet is gegaan, en biedt klanten met een cadeaukaart van Perry Sport eenmalig maar liefst 20% korting op het volledige assortiment.

Er zijn een aantal producten/merken waarbij er 10% korting gegeven wordt, en dat zijn de producten van De Waard, de barbecues, voortenten en luifels. Reparatiekosten, cadeaukaarten, statiegeld en KIP Shelter zijn uitgesloten van de actie en de actie is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. De actie is geldig tot en met 30 april 2016.

Vrijbuiter laat in hun berichtgeving nog wel weten dat zij meeleven met alle betrokkenen bij Perry Sport.

Lees ook:Sport+Eve wordt Perry for Women
Lees ook:Sportketen voor vrouwen
Lees ook:Weekendtip: 1+1 gratis op make-up bij Kruidvat
Lees ook:Gratis goodiebag bij Vaderdag doedag in Gamma Bouwmarkten
Lees ook:Overname Perry Sport en Aktiesport definitief

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>