HEMA opent in juni een winkel in Barcelona

Na het omvallen van V&D staat HEMA zo ongeveer op nummer 1 als we het hebben over winkels die het oergevoel Nederlands te zijn bij ons naar boven halen. Maar HEMA richt de pijlen allang niet meer alleen op Nederland. Ook het buitenland moet aan rookworsten, Takkie en tompoucen geloven. De afgelopen jaren werden er in Madrid al drie vestigingen van HEMA geopend, nu zijn er ook plannen om uit te breiden naar Barcelona. In juni 2016 wordt de eerste vestiging geopend. HEMA heeft de ambitie om de komende jaren meer winkels te openen in Spanje. Binnen drie jaar moeten er veertig winkels zijn geopend, uiteindelijk is het doel om minimaal tachtig winkels te hebben in Spanje.

De eerste HEMA van Barcelona komt  in Portaferissa, een zijstraat van de Ramblas.

Lees ook:HEMA in Groot-Brittannië: Londen, Kingston en Bromley
Lees ook:HEMA verovert de Spaanse markt met derde winkel in Madrid
Lees ook:HEMA bestormt vestigingen
Lees ook:Desigual opent derde winkel in Nederland
Lees ook:Grote ketens experimenteren met kleinere winkels in de centra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>