Amsterdam krijgt Nederlands eerste pindakaaswinkel

Love it or hate it: pindakaas! Goed nieuws voor alle pindakaasliefhebbers: Amsterdam krijgt Nederlands allereerste pindakaaswinkel! Een boer uit Flevoland besloot onlangs om zijn droom waar te gaan maken en louter pindakaas te gaan verkopen in een winkel. Het pand is al gevonden aan de Czaar Peterstraat in Amsterdam-Oost, de gemeente is enthousiast, alleen de medebewoners moeten nog toestemming geven om het product ook daadwerkelijk te verkopen. Momenteel is de pindakaasboer al wel druk bezig in het pand om pindakaas te maken.

De pindakaas die in Amsterdam verkocht gaat worden is niet alleen maar de ‘standaard’ pindakaas, maar ook bijzondere pindakazen met een extra smaakje. Een potje pindakaas gaat 4 tot 5 euro kosten, voor een potje pindakaas extra betaal je straks 6 euro.

Heb je zelf een leuk idee voor een pindakaassmaak? Laat het De Pindakaaswinkel dan weten via Facebook!

Lees ook:Na Pindakaaswinkel ook een Duo Penotti-winkel in Amsterdam
Lees ook:H&M krijgt flagship store van zes verdiepingen in Amsterdam
Lees ook:Let op: bespaartip
Lees ook:Brand in pand Primark en C&A Damrak Amsterdam
Lees ook:IKEA Amsterdam krijgt er 2.000m2 winkeloppervlakte bij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>